Vald fortbildning

Kursnamn
Informationsträff Vårdhygienisk egenkontroll - Verktyg för strukturerat ledningsarbete inom kommunal/regional vård och omsorg
Kursstart
2024-06-10 10:00
Kursslut
2024-06-10 12:00
Information
Vårdhygienisk egenkontroll är ett verktyg för strukturerad genomgång av verksamheten och stöd till systematiskt förbättringsarbete för att förebygga smittspridning och vårdrelaterade infektioner. Med processer och rutiner, samt ett systematiskt kvalitetsarbete beskrivet i sitt ledningssystem, kan verksamheten uppnå en god kvalitet och hög grad av patientsäkerhet (område 6 i Vägledning för vårdhygieniskt arbete).
Avtal med Vårdhygien Stockholm behövs för att delta. I mån av plats är det möjligt att, mot avgift, delta även om avtal saknas.

Frågor, kontakta: kursadministrator.vardhygien.hsf@regionstockholm.se
Program
Kursinnehåll:
Vi presenterar styrande dokument och lagstiftning, område 6 i Vägledning för vårdhygieniskt arbete samt ett nationellt verktyg för vårdhygienisk egenkontroll utarbetat av Svensk Förening för Vårdhygien (SFVH).
Plats
Lindhagensgatan 98, lokal Stortorget, BV
Målgrupper
MASar och 1:a linjens chefer på SÄBO för äldre
Terapiområden
Vårdhygien
Arrangör
Vårdhygien Stockholm
Anmälan senast
2024-05-31
Förtäring
Ingen förtäring
Evenemanget är fullbokat.
Fortbildningarna vänder sig till läkare och sjuksköterskor samt övrigt intresserad hälso- och sjukvårdspersonal som är verksamma inom Stockholms län. Information om vilken målgrupp fortbildningen riktas till ser du i respektive program.
Har du frågor - kontakta fortbildningsarrangören. Se info/kontakt.
Din anmälan till fortbildning sparas i Stockholms läns landstings register, men bara så länge det krävs för administrationen. Läs mer om behandling av personuppgifter.